Kazançlı BlackJack 21 Oynama Yöntemleri

21 oyunu, eğer belirli taktikleri bilirseniz oldukça getirisi yüksek olur. Bu yüzden kazançlı BlackJack 21 oynama yöntemleri ve bazı taktikleri bilmek büyük önem taşır. Gelin size en iyi bildiğim ve kazançlı olan taktikleri anlatayım.

Kazançlı BlackJack 21 Oynama Yöntemleri

BlackJack 21 oynamak için öncelikle basit bir kaç temel kuralı bilmelisin. Ki bu öyle bir oyun ki, aslında 2-3 tane kuralı olmasına rağmen dünyada en çok oynanan oyunlar arasında yer alır. Online BlackJack sayesinde bizim gibi bu oyunu sevenler artık daha hızlı ve kazançlı bir şekilde oynayabiliyoruz.

Öncelikle en basit kuralı bilelim. Elindeki kartların toplamı 21’i geçemez. Ya 21 olmalı ya da 21’e en yakın sayı olmalı. Rakiplerini yenmek için bu şart. 21 sayısını istersen 2 kart istersen 5 kart ile elde edebilirsin. Bunun için sınırlayıcı bir kural yok.

Kazançlı BlackJack 21 Oynama Yöntemleri
Kazançlı BlackJack 21 Oynama Yöntemleri

Evde arkadaşlarınla veya Blackjack online fark etmez. Kurallar aynıdır. En önemli kuraldan sonra ise tamamen tecrübe, kart sayımı ve kendi taktiklerinle skoru elde etmelisin. Peki 21 skorunu nasıl elde edebilirsin? Her kartın kendine ait bir puanı var. Bu puanlar ile birlikte 21 veya ona yakın en büyük sayıyı elde etmeye çalışmalısın.

Papaz, Kız, Oğlan ve 10, 10 puan değerindedir. As; 1 ve 11 değerini alabilir. Bunun kararını vermek bize kalmıştır. Kartlarımın durumuna göre ister 1 istersem 11 olarak kullanabilirim. Diğer kartlar ise üstünde ne yazıyorsa o puandadır. 9 Karo, 9 puan değerini alır.

Blackjack 21 nasıl oynanır diyorsanız, aslında tam olarak böyle. Tek bilmen gereken 1 kural ve sayıların nasıl toplanacağıdır. Bunun dışında gerisi sana kalmış. Eğer direk oynamak istiyorsan hemen Blackjack oyna demen yeterli olacaktır.

Yorum yapın